Samsung Galaxy S9 е не само един от най-очакваните, но и ще се превърне в един от най-добрите смартфони, които ще видим през 2018г. Лично шефът на Samsung Mobile, Донгжин Кох потвърди, че официалната премиера на устройството ще е по време на изложението MWC 2018, което ще се проведе в края на февруари. Докато очакваме с нетърпение да видим за първи път Galaxy S9 разбираме интересни детайли за подобренията в устройството. Този път данните са от кутията, с която ще се продава смартфона. 

 

 

Първата характеристика, за която научаваме е IP68-сертифицираното покритие, което означава, че Samsung Galaxy S9 ще бъде водоустойчив, предаде PhoneArena. Новата информация също така потвърждава, че на гърба ще има две задни камери с 12-мегапикселова резолюция и f/1.5/ f2.4 oбективи, а дисплея както се очакваше ще е с 5.8-инчов диагонал. Много е вероятно смартфона да поддържа QHD резолюция от 2560х1440 пиксела и да работи под управлението на Android Oreo.

 

Кутията също така потвърждава поддръжката за "Super Slow-Motion" режим, който е отговор на компанията спрямо идентичната функция на Sony, позволяваща запис на видео с 960 кадъра в секунда. Високото качество на звука ще се гарантира от високоговорители и аудио слушалки на AKG. Новият смартфон ще има скенер за ириса на очите, безрамков дизайн и по-мощен процесор. В заключение ще отбележим, че базовата версия е с 4GB RAM/64GB памет и предлага опция за безжично зареждане.

 

Вижте как снимка разкрива новия дизайн на Samsung Galaxy S9