Юбилейният iPhone 8 ще има съвсем различен дизайн и това се очаква да е една от най-големите промени в смартфона. Apple почти не са променяли визията на iPhone моделите през последните три години. Навършването на 10 години от премиерата на първия смартфон от серията, обаче ще промени тази ситуация. В интернет сега се появиха данни за един от протекторите за дисплея на iPhone 8 в онлайн търговската верига MobileFun. 

 

Oбявата е допълнена от изображение на самия продукт, който разкрива, че дългоочаквания смартфон няма да има рамки около дисплея, предаде Ubergizmo. Самият протектор е създаден от компанията Olixar и ще се продава на пазара за €28.49. Интересното е, че в горната част над дисплея са разположени четири дупки. Можем да предположим, че едната е за селфи камерата, а другата за сензора за околната светлина. Любопитното е какво е предназначението на другите две дупки.

 

Дизайнът на смартфона ще направи така, че този компонент в предната част да се слива със самия дисплей, който ще е базиран на OLED технологията. Устройството се очаква да е водоустойчиво и да може да се зарежда безжично. iPhone 8 ще има нов TouchID сензор и ще е базиран на по-усъвършенствана биометрична технология. Можем да сме сигурни, че ще научаваме още повече неща за смартфона с наближаване на премиерата му.

 

Вижте как 3D Touch технологията ще струва двойно на Apple