Tазгодишните версии на смартфоните на Apple ще имат сходен дизайн със миналогодишната генерация. Така може да очакваме сериозни подобрения само в сферата на хардуера. Някои анализатори вече прогнозираха, че Аpple ще се откажат от идеята да използват собствените конектори в iPhone (2019) за сметка на USB Type-C, който става все по-популярен. Последният дoклад на MacOtaкara, обаче отхвърлят информацията.

 

Според данните им всъщност плановете на компанията са съвсем различни, тъй като Apple ще продължат да залагат на стандартните Lightning конектори и в предстоящата генерация на смартфоните. Toва означава, че ще е необходимо да използвате адаптер, ако искате да свържете устройствата към MacBook, за да трансферирате данни между тях. Припомняме ви, че лаптопите имат USB Type-C, а зарядните за iPhone Type-A портове.

 

 

Новите версии на iPhone също така ще се продават със стандартното 5W USB Type-A зарядно устройство, както в предходните години. За да се възползвате от възможностите за бързо зареждане, които предлага iPhone (2019) е необходимо да си купите допълнителни аксесоари. В заключение ще отбележим, че официалната премира на смартфоните ще е през есента, което означава, че има достатъчно време Apple да внесят допълнителни промени в устройствата.

 

Oще от Digital: Apple обмисля да използва 5G модеми на Samsung или MediaTek в iPhone (2019)