Аpple вече са насочили вниманието си към следващата генерация на смартфоните iPhone. Премиерата се очаква през третото тримесечие, но не се очаква да въведе съществени промени по отношение на дизайна. Това означава, че всички версии на iPhone 13 ще имат същия корпус и плоски краища, както настоящите смартфони.

Въпреки това се очаква устройствата да бъдат малко по-дебели от своите предшественици, както и да имат по-малък Notch прорез в горната част на екрана. iPhone 13 отново ще се продава в четири версии, които ще поддържат 5G мрежи. Остава да разберем дали по-евтините модели ще имат LiDAR сензори или тази характеристики ще е само за премиум смартфоните.

Бъдещите собственици на iPhone 13 Pro 5G също така ще могат да избират между идентични цветове, както Phone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max, информира EverythingApplePro Припомняме ви, че настоящото поколение на смартфоните са налични на пазара в Gold, Pacific Blue, Silver и Graphite цветове.

 

 

Завръщането на златните и сребристите цветови конфигурации със сигурност ще допадне на потребителите. Очаква се "Graphite" версията да провокира голям интерес със своето покритие, което наподобява матово черно оцветяване. Apple дори провеждат тестове с бъдещи заместители на Pacific Blue цветовете.

На този етап най-голяма възможност да бъдат представени конфигурации в оранжево или бронзово. Има достатъчно време до септември преди компанията да вземе официално решение за цветовите версии на iPhone 13. Цветното задно стъкло ще е съчетано с неръждаема стоманена рамка на премиум версиите на смартфоните.

Един от малкото недостатъци е, че корпуса ще направи по-видими пръстовите отпечатъци и различните зацапвани, но Apple подготвят решение на проблема в iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max.

 

Още от Digital: Смартфоните iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max може да нямат конектори