Аpple ще представят новото си поколение смартфони на 14 септември. Реалните продажби ще стартират още преди края на месеца. Компанията отново ще покаже четири устройства, както и при iPhone 12 серията. Този път ни очакват няколко сериозни подобрения.

Вероятно най-впечатляващата характеристика на смартфоните ще бъдат 120Hz LTPO OLED дисплеите, които ще бъдат произведени от Samsung. Това ще превърне iPhone 13 в първите устройства на Apple, които използват технологията и опресняват съдържанието на екрана два пъти в секунда.

Популярният блогър Mинг-Чи Куо също така твърди, че премиум версиите ще имат 1 терабайт памет. Потребителите на iPhone 13 и iPhone 13 mini ще трябва да се задоволят с конфигурации, които предлагат 128GB, 256GB и 512GB памет, съобщава TheVerge.

 

 

За сравнение iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max също могат да бъдат купени от потребителите във версии със 128GB, 256GB и 512GB памет. Версиите с 1TB ще са налични само в премиум смартфоните от iPhone 13 гамата. Компанията ще реализира премиерата на още един атрактивен продукт по време на събитието и това е AirPods 3. Новите слушалки ще бъдат промотирани като оптималния аксесоар за iPhone 13 серията.

Teхнологичният гигант остава уверен, че ще се справи с недостига на компоненти и ще успее да достави достатъчно бройки на смартфоните, за да отговори на високото търсене. Впечатляващите подобрения на камерите, дисплеите, процесорите и батериите могат да превърнат iPhone 13 в най-продаваните смартфони на Apple досега.

 

Още от Digital: Недостигът на компоненти за iPhone 13 може да затрудни намирането на новия смартфон на Apple