Потребителите вече разполагат с възможността да купят лилава версия на смартфоните, която перфектно допълва настоящите цветове. Припомняме ви, че iPhone 12 и iPhone 12 Мini вече са налични в търговските мрежи в синьо, зелено, черно, бяло и червено. Аpple са уверени, че "Purple" версиите ще допадната на много хора и се надяват да стимулират допълнително продажбите на смартфоните.

Най-мощните представители на iPhone 12 серията няма да се продават в новия цвят. Ако се интересувате от лилавите конфигурации на iPhone 12 и iPhone 12 mini е добре да знаете, че продажбите стартират на 23 май. Реалните доставки ще се извършват след 30 април в Китай, Япония, Великобритания, САЩ и още 30 държави.

Със сигурност феновете на Apple ще останат доволни от новия цвят, който се очаква да предизвика по-голям интерес към iPhone 12 в месеците преди премиерата на следващото поколение на iPhone.

 

 

Най-мощните представители на iPhone 12 серията няма да се продават в Purple нюанс. Аpple също така продават и разнообразие от аксесоари MagSafe. Система от магнити ги прикрепва в задната част на смартфоните и осигурява функция за безжично зареждане. Максималната мощност е 15W, като е предвидена поддръжка за популярния Qi стандарт.

Потребителите могат да избират между MagSafe Charger и MagSafe Duo Charger, които са оптимизирани за iPhone и Apple Watch. Разнобразната селекция от силиконови и кожени калъфи също ще допринася за луксозния вид на смартфоните, сред които Leather Sleeve и Leather Wallet.

В следващите месеци ще видим още повече модели MagSafe на производителите от трети страни, което е важно за екосистемата на Apple. Компанията също така се похвали, че iPhone 12 е най-популярната серия смартфони в индустрията, която среща одобрението на 99% от потребителите.

Премиерата на iPhone 13 ни очаква през есента.

 

Oще от Digital: Ще видим ли iPhone 13 mini и iPhone SE Plus през 2021г.