Дългоочакваните смартфони на компанията, които ще видим през есента се очаква да запазят сходен дизайн с настоящите модели. Въпреки това Apple ще се погрижат да предложат по-мощен хардуер и ще обърнат специално внимание на камерите в iPhone (2019). Сега разбираме малко повече детайли за тази ключова функционалност на смартфоните, които дължим на популярния типстър Минг-Чи Куо. Неговите данни разкриват, че трите версии на iPhone (2019) ще имат по-добри камери за селфита. 

 

От MacRumors ни информират, че Apple ще ги оборудват с 12-мегапикселови обективи от последно поколение, което е осезаем ъпгрейд от 7МР камери на iPhone Xs, Xs Mаx и Xr. Новата информация разкрива, че тазгодишните версии на iPhone с 5.8" и 6.5" дисплеи с OLED технологията ще предложат тройни задни камери. В този случай потребителите могат да очакват 12MР телефото обектив, който е допълнен от още един 12MP Wide-Angle сензор и 12MP Super-Wide Angle камера на Sony.

 

Бюджетният модел, който ще наследи iPhone Xr ще има две камери в задната част и ще е с големина от 6.1 инча. Припомняме ви, че камерата на сегашния модел е 12 мегапикселова, но не знаем каква ще е резолюцията на новия смартфон. В същото време сензорите на премиум конфигурациите ще имат специално нанопокритие, което ще направи обективите  да изглеждат незабележими в задната част. На този етап това са всички данни, които знаем за камерите на iPhone (2019).

 

Още от Digital: Премиум версиите на iPhone (2019) ще имат тройна задна камера