Apple са известни с желанието си да разработват собствени версии на популярни технологии. Така например мобилните устройства на компанията не използват USB Type-C конектори. Вместо това използват Lightning стандарт, който бе разработен именно от Apple. Въпреки предимствата на тези портове потребителите понякога изпитват трудности със свързването на допълнителни аксесоари към своите смартфони.

 

Доста потребителите биха искали да има как да преодолеят това ограничение и да използват USB Type-C на устройствата на Apple. Съществува вероятност компанията да промени стратегията си с премиерата на iPhone (2019). Oт PocketNow ни информират за доказателства в кода на iOS 13, която ще е налична за всички през есента, които разкриват желанието на Apple да преминат към USB Type-C.

 

 

Този ход има потенциала да накара повече потребители да насочат вниманието си към смартфоните на Apple. Новият стандарт се използва масово от устройствата с Аndroid. Интеграцията към новите версии на iPhone изглежда логично решение, което ще улесни доста хора. Това ще е само едно от интересните подобрения. които ще ни предложат моделите iPhone (2019).

 

Oще от Digital: Смартфоните iPhone (2019) ще имат по-добър обхват благодарение на нова технология при антените