Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
5 резултата за internet explorer 11
Internet Explorer 11
Ето още една основателна причина да се откажете от Internet Explorer 11
Ето още една основателна причина да се откажете от Internet Explorer 11
Мicrosoft вече потвърдиха, че ще поддържат Internet Explorer 11 през целия жизнен цикъл на Windows 10. Въпреки този ангажимент, обаче използването на браузъра може да не е оптималното решение за достъп до интернет. Много популярни онлайн платформи започнаха да спират да работят на Internet Explorer. По този начин вероятно ще изпитвате сериозни проблеми с оптималната производителност на IE 11. В официално изявление в своя блог пост Google също разкриха плановете си да сложат край на своите приложения Workplace за тази версия на уеб браузъра. Това ще се случи от 15 март, когато заглавията няма да са налични за потребителите. След тази дата Google Docs, Sheets и Slides няма да бъдат достъпни. Google не единствената компания, която възприе подобна стратегия. Основната причина са допълнителни усилия необходими за поддръжка, както и рисковете за сигурността, които крие Internet Explorer 11. Именно заради това Google подканват потребителите да преминат към по-модерни уеб браузъри.     Най-добрият вариант е да обмислите транзиция към последните версии на Chrome FIrefox, Sarafi или Microsoft Edge. Само така може да продължите да работите с Google Workspace и да получавате ъпдейти, както досега. В следващите месеци други популярни приложения и услуги също ще спрат да бъдат налични за IE 11. Google започнаха да показват и банер, който информира потребителите за промените, които влизат в сила от 15 март. Сред заглавията, които няма как да използвате от Workspace портфолито влизат приложения като Google Workspace Essentials, Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus. Засегнати ще бъдат и акаунтите в G Suite Basic, Business, Education, Enterprise for Education и Nonprofits. В заключение ще отбележим, че това е още една причина да спрете да използвате Internet Explorer.   Oще от Digital: Мicrosoft 365 спират поддръжката за Internet Explorer 11 на 17 август 2021г.
Windows 10
Как да изключим Internet Explorer в Windows 10
Как да изключим Internet Explorer в Windows 10
Може би си мислите, че след като Windows 10 идва с предварително инсталиран браузър Edge, повече няма да се сблъсквате с Internet Explorer. Но ще сгрешите. Internet Explorer 11 идва предварително инсталиран на Windows 10. По тази причина браузърът не може да бъде деинсталиран, но поне може да бъде изключен.   Това може да стане много лесно, стига да последвате съветите на CNet, които ще ни покажат как да изключим Internet Explorer в Windows 10.   Стъпка 1: Кликнете с десния бутон върху иконата на Start менюто и изберете Control Panel. Ако вашият Control Panel е в Category view (погледнете в горния десен ъгъл View by: последвано от Category, Large icons или Small icons), отидете в Programs > Programs and Features. Ако Control Panel е в Large icons или Small icons изглед, отидете в Programs and Features.   Стъпка 2: От лявата страна на прозореца „Programs and Features“ трябва да виждате линка „Turn Windows features on or off“ със синьо-жълт щит в непосредствена близост до него. Кликнете върху този линк, за да отворите прозореца Windows Features.   Стъпка 3: Намерете Internet Explorer 11 и махнете отметката от квадратчето до него. Ще се появи прозорец с предупреждение, което казва, че изключването на Internet Explorer 11 може да повлияе на други функции и програми на Windows. Кликнете „Yes“, за да продължите. Кликнете върху „OK“.   Стъпка 4: След като Windows изключи Internet Explorer 11, ще поиска да рестартирате компютъра си.     Вижте шест причини да тествате браузъра Microsoft Edge
Internet Explorer 11
3 браузъра с уникални функции, подходящи за Windows 8 OS
3 браузъра с уникални функции, подходящи за Windows 8 OS
Когато използвате вашия Windows 8.1 базиран таблет, последното нещо, което искате е да попаднете на десктоп браузър, който не е добре проектиран за устройства със сензорни екрани. 
Internet Explorer 11
Мicrosoft 365 спират поддръжката за Internet Explorer 11 на 17 август 2021г.
Мicrosoft 365 спират поддръжката за Internet Explorer 11 на 17 август 2021г.
Internet Explorer в продължение на години бе неизменна част от Windows и е с голям принос за популярността на операционната система. С течение на времето, обаче започнаха да възникват различни проблеми в работата на уеб браузъра.  В крайна сметка Мicrosoft взеха стратегическото решение да спрат да разработват нови версии на Internet Explorer. Вместо това компанията започна да разработва алтернативен браузър, който да стане интегрална част от модерната визия на Windows 10. Първите версии на Microsoft Edge не постигнаха желаните реакции, но след преминаването към Chromium енджина подобри значително производителността и отстрани неприятните бъгове. От компанията сега потвърдиха, че планират да спрат поддръжката на Internet Explorer 11 през следващата година.  Според данните това ще се случи на 17 август 2021г., като след тази дата Internet Explorer 11 няма да бъде достъпен в приложенията от Microsoft 365, сред които oнлайн версиите на Office пакета, OneDrive, Outlook  и др., съобщава TechSpot.     Софтуерният гигант потвърди, че спират поддръжката за Internet Explorer 11 в уеб версията на Microsoft Teams на по-късен етап от годината. Конкретната дата е 30 ноември. Всичко това означава, че само след няколко месеца популярната преди години версия на браузъра вече няма да е достъпна за потребителите. След изтичането на поставения срок IE 11 вече няма да се свърза с приложенията от Microsoft 365, като могат да възникнат и други неочаквани проблеми с представянето на браузъра. Едва ли е изненадващо, че компанията подканва да използвате новия Microsoft Edge.  Това е най-добрият начин да извлечете пълния потенциал от Microsoft 365 приложенията на компанията. Компанията уточнява, че ще прекратят поддръжката на "Legacy" версията на Microsoft Edge, което ще се случи на 9 март 2021г., като тогава ще се спрат всички ъпдейти за сигурност.  Всички нови устройства на Microsoft и актуализации на Windows 10 за в бъдеще ще бъдат оптимизирани специално за Microsoft Edge, който използва Chromium енджина.   Oще от Digital: 5 лесни начина да използвате евтини лицензи за Microsoft Office
Internet Explorer 11
Защо Internet Explorer е недооценен от потребителите
Защо Internet Explorer е недооценен от потребителите
Изявленията от Microsoft, че Internet Explorer, е твърде добър, за да работи идеално, все още предизвикват коментари. Не е ли обаче това самата истина?
DMCA.com Protection Status