Instagram провеждат тестове с една много интересна функционалност, която скоро ще е достъпна за всички. Популярното мобилно приложение обмисля да включи интеграция на хаштагове към профилите ни. В момента ограничен брой хора имат възможността да използват и следват подобни публикации. Идеята е, че те така ще можем по-лесно и бързо да откриваме съдържанието, което харесваме, предаде DigitalTrends. 

 

Oсновното предимство от новата функция е, че ще разполагаме с по-голям контрол над съдържанието, което харесваме. Това важи с пълна сила за случаите, в които търсим специфичнa тема в Instagram. Включването на поддръжка за хаштагове е закономерната еволюция на Instagram, която ще улесни комуникацията ни с хората, които следваме в акаунтите си. Много е вероятно още до няколко седмици да можем да използваме новата система за хаштагове.

 

Не бива да забравяме и факта, че таква функция би накарала да прекарваме много повече време в акаунтите си. Instagram е най-популярното приложение за мобилна фотография и подобни ъпгрейди ще го превърнат в още по-популярен избор за потребителите. Въпрос на време е всеки от нас да може сам да тества как работят хаштаговете в приложението. Предстои да видим какви други подобрения ни очакват от следващата версия на Instagram.

 

Вижте защо Instagram е новият Facebook в социалните мрежи