Специалистите от Insta360 вече са готови с най-новия си продукт, който вероятно ще привлече вниманието на любителите на мобилната фотография. Компанията е разработила изключително компактен модел с името Insta360 Go, който определи като "най-малката камера със стабилизация" в света. За да добиете по-добра представа за размерите ще отбележим, че устройството е 6 пъти по-леко от екшън камерите на другите производители на пазара. Insta360 Go също така е два пъти по-стабилна.

 

 

Размерите на мини камерата са едва 18.3 грама, което ще улесни значително пренасянето, информира TechRadar. Компанията е разработила и атрактивна серия от аксесоари за Insta360 Gо, които позволяват да я използвате в разнообразни ситуации и да я прикачате лесно към други продукти. Така например лесно бихте могли да поставите Insta360 Go около врата си с иновативната каишка Magnet Pendant. Водещо предимство е 6-axis FlowState системата за стабилизация.

 

Insta 360 Go предлага разнообразие от функции, с които не може да се похвали нито един от конкурентите им. Техническите спецификации включват IPX4-сертифициран корпус, 9.2-мегапикселов сензор с максимална резолюция от 3040х3040 пиксела, 8GB вградена памет и Bluetooth 4.0. Стандартният пакет на Insta360 GO включва още аксесоарите Charge Case, Magnet Pendant, Pivot Stand, Easy Clip и Sticky Base. Потребителите ще могат да купят камерата за $199.

 

 

Още от Digital: Камерата Insta360 Pro позволява да правим сами Google StreetView снимки