Игрите в категорията Battle Royale са изключително популярни сред потребителите. Ако също проявявате интерес към заглавията от този тип вероятно сте запознати с PUBG. Това е едно от най-добрите заглавия в жанра, което е достъпно за компютрите и смартфоните.

Разработчиците от Krafton вече работят над нова версия на играта, която ще се казва PUBG: New State. Първите детайли бяха разкрити в началото на годината, но сега знаем и датата на официалната премиера. Финалните тестове ще бъдат проведени с ограничена група от потребители между 28 и 29 октомври.

Това ще се случи в 28 държави. След това е планирана масовата дистрибуция на PUBG: New State от 11 ноември. От тази дата новото приложение ще е налично за потребители в над 200 държави по цял свят.

 

 

По подобие на своя предшественик новата игра ще може да се играе безплатно и ще бъде налична в 17 различни езика. От Krafton обещват много изненади и ново съдържание, включително оръжия, превозни средства, но също и четири нови карти. Геймърите ще могат да персонализират своето оборудване, включително и дроновете в уникални дизайни.

Вече стартираха предварителните регистрации в Google Play и App Store. Любопитното е, че новата игра е създадена от Krafton, а не от Tencent, както при първата мобилна версия.

 

Още oт Digital: Играта PUBG Mobile вече е изтеглена 1 млрд. пъти