Аlto's Adventure е атрактивна игра за Android, която се радва на голяма популярност сред собствениците на смартфони с платформата. Разработчиците на заглавието от Team Alto вече са почти готови със следващата си мобилна игра, която се казва Alto's Odyssey. Според официалните данни потребителите ще могат да я изтеглят на своите устройства с Android от 26 юли. Играта ще е безплатна, както своя предшественик и е налична за iOS още от февруари, информира AndroidAuthority.

 

 

Aко смятате, че пет месеца са твърде много за оптимизирането на играта за платформата е добре да знаете, че бяха нужни повече от 12 месеца за премиерата на Аndroid версията на Alto's Adventure след като бе достъпна за iOS. Създателите на заглавието отново ще си партнират с Noodlecake за разработването на геймплея. Играта ще включва покупки и ще предложи различни подобрения спрямо настоящата игра на Team Alto. Действието ще се развива в три различни зони.

 

 

За сравнение Alto's Adventure ви пренася в една локация, представляваща снежна планина. Екипът на Team Alto се надява новото заглавие да се стори още по-интересно на потребителите и да ги накара да прекарват повече време в игра от смартфоните. Разработчиците си запазват правото да изненадат своите фенове с много допълнителни функции и предложения. Времето ще покаже дали собствениците на смартфони с Android ще възприемат положително Alto's Odyssey.

 

Oще от Digital: Компютърните и конзолните игри, които е добре да ги има и за Android