Gear S2 е седмата версия на SmartWatch от Samsung. Както знаете, компанията от доста време насам е водеща в производството на умни часовници. Миналата година пуснахме на пазара първият умен часовник с 3G връзка, Samsung Gear S.

 

 

Голямата иновация, свързана с Gear S2, е добавения безел. Трудно е да се направи смарт часовник, възможно най-лесен и удобен за използване. Ние от Samsung се погрижихме нашият часовник да е възможно най-лесен за употреба - първо, с удобния си тъчскрийн дисплей, и второ, със споменатият от мен безел (активен пръстен около дисплея). Той значително улеснява работата, и по-специално, скролването на съдържание

Някои версии на умните часовници ще имат добавено място за e-SIM-карта. Тоест с тях ще може да се говори без наличието на смартфон. Samsung не правят иновации само при смарт часовниците. Ние сме компанията, която внедри големия екран при смарт устройствата. Затова сега сме лидерът в производството на така наречените „фаблети”.

 

 

Само преди три седмици ние представихме новия смартфон Galaxy S6 Edge Plus, който достигна много магазини в Европа тази седмица. Включително и в България. При него сме наблегнали на едно от най-търсените неща днес – големият екран с добра резолюция.

 

Стараем се да задоволим нуждите на потребителите, както в Европа, така и по света. В Америка и Азия хората много повече търсят и се интересуват от големите дисплеи, за разлика от Европа. Ние от Samsung обаче се стараем да променим това. Затова новият Galaxy S6 Edge Plus е направен универсален, така че да пасне на нуждите на всички потребители.

 

 

По същата причина, нуждата от все по-големи екрани, представихме и новата си гама от SUHD телевизори. Повечето хора, които искат да си купят телевизор, ще кажат, че качеството на екрана е много важно. Така че, резолюцията и яркостта правят преживяването, свързано с телевизора истинско. Но SUHD не е свързано само с размера на екрана, а също така начина, по който неговият смарт софтуер ни действа, както и възможността му той да работи със смартфон и да ни дава информация. Затова, технологията, която използва телевизорът е само малка част от цялото преживяване, свързано с него.

 

Втората най-търсена функция от потребителите е връзката: както с Интернет, така и между самите устройства. Вече не купуваме джаджите си, за да работят в изолация, а напротив, очакваме нашите телевизор, телефон, таблет и часовник да работят заедно. Затова 90% от всички електронни устройства, които Samsung ще пусне на пазара в следващите две години, ще имат връзка с Интернет, както и функции за свързване помежду си.