Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
5 резултата за hyundai
Hyundai
Hyundai създадоха първата в света панорамна въздушна възглавница за автомобили
Hyundai създадоха първата в света панорамна въздушна възглавница за автомобили
Въздушните възглавници са ключови компоненти за безопасността на пътниците в автомобилите и са създадени да предпазват главата, врата и гръдния кош в случай на инцидент. Водещите производители инвестират в създаването на нови модели, предлагащи допълнителна защита на коленете и външната част на бедрата. Hyundai сега изпревариха всички свои конкуренти със създаването на първата въздушна възглавница, която осигурява панорамна протекция от горната част на автомобила.   Иновативният продукт е създаден от инженери на Hyundai Mobis дивизията за  производство на части и поддръжка на компанията. Панорамната възглавница е проектирана да се активира при преобръщане на автомобила и предотвратява не само удар в покрива, но и възможността пътниците да се озоват извън купето. Тестовете показват, че при необходимост възглавницата може да се активира и отвори за едва 0.08 секунди, предаде DigitalTrends.     Визията на модела наподобява въздушна завеса, която е разгърната във вътрешната част на покрива между четирите прозореца. От Hyundai допълниха, че ако ъгъла на завъртане на автомобила се промени се активира специален сензор, който разгъва възглавницата. Структурата е много по-сложна от традиционните въздушни възглавници и се очаква първите автомобили, които използват новия модел да са  от Genesis серията на Hyundai.   Вижте десет технологии, които е добре да имат бъдещите автомобили
видео ревю
Електромобил Hyundai IONIQ Electric - впечатления, мнения, характеристики и цена
Електромобил Hyundai IONIQ Electric - впечатления, мнения, характеристики и цена
Ако преди години електромобилите бяха мънички кутийки за един или двама човека и изминаваха до 50км с едно зареждане, то днес вече имаме големи SUV и лимузини като Tesla…нооо имате ли излишни 200-300 000лв?! Добра алтернатива са хибридите, но вие искате електромобил – ОК, ето ви един който е достатъчно голям, за да бъде семеен, има голям капацитет на батериите и в същото време е с цена сходна с тази на всеки друг автомобил с двигател с вътрешно горене. Уважаеми любители на новите и интересни технологии, Digital.bg представя Hyundai IONIQ…electric.
Android Auto
Hyundai Sonata 2015 е първият сериен автомобил с Android Auto
Hyundai Sonata 2015 е първият сериен автомобил с Android Auto
Новата платформа на Google е разработена като конкурент на Apple CarPlay и вече привлече вниаманието на водещите производители.
автономни автомобили
Бивш автомобилен гуру на Google разработва самоуправляващи коли за Vоlkswagen и Hyundai
Бивш автомобилен гуру на Google разработва самоуправляващи коли за Vоlkswagen и Hyundai
Volkswagen и Hyundai ще си партнират в сферата на автономните автомобили и заедно сключиха стратегическо партньорство с Aurora Innovations. Всъщност под това име се крие иновативна компания, която е създадена от бившия автомобилен гуру на Google,e Крис Урмсон. Тук е момента да отбележим, че VW и Hyundai са първите партньори на Aurora след основаването на този стартъп в края на 2016г. Плановете предвиждат първите автономни автомобили произведени съвместно от компаниите да са реалност до три години.   Инженери на Aurora Innovations вече 12 месеца работят съвместно с инженери на VW в интеграцията на софтуера и умните им сензори в реални автомобили на германския производител, предаде TheVerge. Oчаква се още до края на годината да стартират публични тестове с двуцифрен брой самоуправляващи автомобили на компанията. Половината от тях ще се тестват в Силиконовата долина, а другата част в Германия. Софтуерната платформа на Aurora Innovations ще позволи на колите да се движат и вземат решения напълно автономно.     Kолите на Volkswagen предлагат редица системи за подпомагане на водача, но целта е технологиите на Aurora Innovations дa премахнат нуждата от човешка намеса. Крис Урмсон бе шеф на дивизията за автомобили на Google, но напусна преди този бизнес да бъде отделен в самостоятелна компания с името Waymo. След това той основава Аurora Innovations с двама от най-големите специалисти в тази сфера: бившият Аutopilot шеф на Tesla, Стърлинг Адерсон и бившия специалист на Uber, Дрю Багнел.   Вижте осем компании, които ще направят самоупрваляващите автомобили популярни до 2022г.
премиера
Ревю на Hyundai Kona 2017 SUV – Снимки и Видео
Ревю на Hyundai Kona 2017 SUV – Снимки и Видео
Случайно или не и самото име на Kona подсказва, че той има всички предпоставки да се превърне в модна иКона, защото дизайнът му е наистина як. Веднага впечатление ни правят агресивната предница с голяма решетка и нестандартно разположение на светлините, горният ред от които е LED. Покривът може да е в различен цвят с този на купето, като в комбинация с декоративните елементи по калниците, броните и праговете, Kona изглежда много ефектно.