Китайският производител ще разчита основно на Huawei Mate 40 и Mate 40 Pro, за да продължи да регистрира добри продажби в мобилната индустрия. Припомняме ви, че дългоочакваните смартфони ще бъдат представени на 22 октомври. Сега няколко дни преди премиерата разбираме, че Huawei ще използват събитието, за да представят още един продукт.

Данните разкриват, че Huawei ще покажат и нов смарт високоговорител в допълнителни към премиум смартфоните. Още през миналата година видяхме първия подобен продукт на компанията, който се казваше Sound X. Този модел дебютира през първата половина на годината на цена от порядъка на $299.

След това Huawei дори представиха Platinum Edition версия на Huawei Sound X, информира GizChina.Настоящите данни разкриват, че смарт високоговорителя няма да бъде част от "X" бранда, което вероятно е индикация за по-достъпна цена.

Все пак от компанията ще ни предложат няколко интересни подобрения, които подобряват качеството на звука и цялостната работа на актуализирания модел.

 

 

Предстоящото устройство ще е оборудвано с четири Devialet Sound високоговорители, които поддържат Hi-Res фунция за разпознаване на гласовете. Новият Huawei Sound ще бъде позициониран като перфектното допълнени към интелигентните домове и ще може да се свързва към всичките умни уреди. Очаква се този продукт да е наличен в класически бял и червен цвят.

Това ще е възможно с поддръжката на Bluetooth, като джаджата ще е в състояние да идентифицира гласовете на отделните членове на семейството. Голямото събитие на Huawei се очаква да е свързано и с премиерата на редица аксесоари за актуализирания Huawei Sound, Huawei Watch GT2 Pro, както и за смартфоните от серията Huawei Mate 40.

По всичко личи, че Huawei са подготвили разнообразно портфолио, което да разгърне още повече екосистемата им от приложения и хардуер. Разбира се най-голямо внимание предизвикват Huawei Mate 40 и Mate 40 Pro, които ще имат стратегическо значение за бъдещето на компанията в световния пазар на смартфони.

Много скоро ще разберем и цената за европейския пазар.

 

 

Oще от Digital: Huawei Mate 40 Porsche Design ще има уникална камера