Huawei възнамеряват да представят още две цветови конфигурации на Mate 20 Pro, които до седмици ще са налични за потребителите на пазара. Ако всичко върви по план новите версии ще са в продажба навреме за празненствата по случай Китайската Нова година през месец февруари. Huawei ще стартират на пазара версии на устройството в елегантните Fragrant Red и Comet Blue, който ще е наличен на по-късен етап. Така цветовите конфигурации на смартфона ще станат общо седем. 

 

Припомняме ви, че в момента Huawei Mate 20 Pro може да се купи в пет нюанса: Bright Black, Sapphire Blue, Cherry Pink, Enamel и Aurora. В китайската социална мрежа се появи снимка, която потвърждава, че Fragrant Red версията на устройствата ще е достъпна преди 5 февруари, съобщава DroidShout. Първоначално червеният модел на смартфона ще се продава единствено в Китай, но вероятно компанията ще позволи на европейските потребители също да се сдобият с този модел.

 

 

Устройството предлага впечатляващо съчетание от характеристики, което включва 6.4" дисплей с Quad HD+ резолюция от 3120х1440 пиксела, 7-нанометров Kirin 980 процесор, 8GB RAM и 256GB памет. В задната част има тройна камера с обща резолюция от 68 мегапиксела, които са допълнени от 24МР сензор за селфита отпред. Huawei Mate 20 Pro е един от най-впечатляващите смартфони, които видяхме през 2018г. и работи с Android Pie и интерфейса ЕМUI 9.0.

 

Oще от Digital: Ето как изглежда отвътре Huawei Mate 20 Pro