Honor е популярен бранд от достъпни смартфони на Huawei, който помогна на компанията да се утвърди като водещо име в индустрията. Китайският гигант започна да разпространява покана за събитие, което ще се проведе в Лондон на 5 декември. Неговото мото е "Max your view" и ще е свързано с премиерата на нов Honor Note. Въпросният модел ще се отличава с голям дисплей и безрамков дизайн. Това съчетание се превърна в една от най-интересните тенденции сред смартфоните през 2017г.

 

В долния ляв ъгъл на поканата има хаштаг, който наподобява цифрата 10. Припомняме ви, че последния модел от серията бе 6.6-инчовия Honor Note 8. Това означава, че Huawei могат да пропуснат цифрата 9 и да представят директно Hоnor Note 10, коментира PhoneArena. Все още не разполагаме с никакви детайли за подобренията, които ни очакват в устройството освен безрамковия дизайн. Можем да предположим, че модела ще има Kirin процесор и ще работи с Android 8.0 Oreo.

 

Премиерата на 5 декември означава, че продажбите на новия Honor Note ще стартират през празничния сезон в края на годината. Цената на представителите на серията обикновено е доста атрактивна и най-вероятно тази тенденция ще се запази с новия смартфон. Въпрос на време е да разберем повече детайли за името и техническите спецификации на предстоящия Honor Note, който ще изостри допълнително конкуренцията в ниския ценови клас.

 

Вижте видео разкри камерите Leica на смартфона Huawei Mate 10