От понеделник, 27 април 2020 г, започва нова сервизна кампания на Huawei, предлагаща отстъпки от 10 до 30% при смяна на дисплей или основен модул (дънна платка) на голям брой модели смартфони от сериите P20, P30, P40, Mate 20, P smart, Y5, Y6, Y7, Y9, nova 5T, и таблети от серията MatePad.

Всички модели, включени в кампанията, и съответните отстъпки за извънгаранционна замяна на екран или основен модул, могат да се проверят на адрес https://consumer.test.huawei.com/bg/support/campaigns/service-warm-action/

 

 

Кампанията е в сила от 27 април до 27 май и освен отстъпки от цената на самия ремонт на дисплей или основен модул за посочените устройства, включва за тях и безплатната куриерска услуга „От врата до врата“. Потребителят може да я заяви всеки делничен ден от 9 до 18 часа на безплатния телефон 0800 18818.  

Услугата „От врата до врата“ в момента се предлага безплатно и за всички гаранционни ремонти на Huawei устройства.

За да осигури по-добро обслужване на своите клиенти, Huawei удължава и гаранционният срок за всички продукти, чиято първоначална гаранция изтича през периода от 15 март 2020 г. до 14 юни 2020 г., За тях гаранцията ще бъде автоматично удължена до 15 юни 2020 г. 

За актуална информация, свързана със следпродажбеното обслужване на Huawei устройства, компанията препоръчва да използвате приложението Service, налично в Huawei AppGallery.

Актуална информация и споделен опит за използване на продукти на Huawei можете да намерите също и във форума на Huawei на адрес: https://consumer.huawei.com/bg/community/ .