Тези от вас, които следят видео ревютата на Digital.bg знаят, че точно когато Huawei обявиха официално премиерата на новият си флагман P40 Pro, публикувахме първото българско и едно от първите световни видео ревюта, посветени на този впечатляващ смартфон. Заедно със смартфона си, по време на онлайн премиерата, Huawei представиха и богат асортимент от аксесоари на P40 Pro.

 

 

Освен наложилите се като стандартни силиконови и отварящи се "Flip" калъфи, китайският технологичен гигант представи и няколко уникални предпазни аксесоара, разработени специално за новият им флагман. Те добавят допълнителни функционалности на устройствата и ги правят още по-красиви.

 

 

Първият от тях е предназначен за геймърите и добавя два допълнителни бутона в горната част на телефона, която при игра стои в ляво или в дясно, в хоризонтално положение. Предвид, че са с идентични размери, кейсът вероятно ще пасва както на P40 Pro, така и на ъпгрейднатата му версия P40 Pro+, която също ще ви покажем във видео ревю, по-късно през годината.

 

 

Huawei представиха още и кейс служи за безжично безжично зареждане с цели 22.5W. Компанията е заложила също така на красота и блясък, посредством предпазен Glamour кейс, инкрустиран с кристали Swarovski. Аксесоарът е готов за луксозен подарък за някоя дама, защото дори идва в ефектна подаръчна кутия, на която е достатъчно само да сложите една панделка. 

 

Вижте ое статията: Най-интересните функции в смартфоните Huawei P40 и P40 Pro