Huawei Consumer Business Group (CBG) получи  две нови награди от Европейската асоциация за изображение и звук (EISA). Huawei P10 бе обявен за „EISA смартфон камера за 2017-2018”, а Huawei Watch 2 за „EISA преносимо устройство за 2017-2018”. Тези награди оценяват ангажимента на Huawei към качеството, дизайна и представянето, като надграждат досегашната практика на компанията да въвежда стилни, мощни и високо оценени устройства.

 

Най-добрите в този клас продукти на Huawei са похвалени от членовете на EISA, които представляват експертни медии в сферата на потребителската електроника. Започвайки с Huwei P6 през 2013 г., P серията е награждавана с “Най-добър потребителски смартфон” през последните 4 поредни години, благодарение на комбинацията от впечатляващи характеристики, красив дизайн и естествен потребителски интерфейс.

 

През 2017 г. Huawei P10 получава специално признание за своята камера, съвместно разработена с Leica, като е награден с приза “EISA смартфон камера на годината за 2017-2018”. Huawei P10 надгражда невероятния потребителски интерфейс, с който всички асоциират P серията, като дава на потребителите всичко нужно, за да могат да изразят своята креативност чрез фотографията. В основата на всичко това стоят най-новите двойна задна камера на Leica 2.0, както и предна – също създадена в партньорство с Leica. Те са съчетани с пълен набор от най-съвременните софтуерни инструменти, като 3D разпознаване на лица и динамично осветяване, които помагат за заснемането на невероятни портрети и оригинални снимки, независимо от избрания обект за снимане.

 

Huawei Watch 2 изразява същия ангажимент към дизайна и функционалността. Лек и удобен за носене, часовникът предлага на потребителите инструменти, с които могат да водят „свързан” начин на живот, без да правят компромиси със стила. Под елегантния, керамичен панел, който обикновено може да бъде намерен само при часовниците от висок клас, Watch 2 е снабден с множество функции, предназначени за поддържането на активен и здравословен живот. Самостоятелната свързаност с 4G мрежата, както и наличието на Bluetooth и GPS, го правят перфектния спътник по време на тренировката ни.

 

 

Глори Джанг, главен маркетинг директор на Huawei Consumer Business Group, коментира: „Основно за философията на Huawei е неуморното преследване на смислени иновации, с които да създаваме продукти, обичани от потребителите по света. Ние сме повече от радостни, че Huawei P10 и Huawei Watch 2 са били оценени от такава престижна организация като EISA. От смартфоните до аксесоарите и всичко останало помежду им, ние ще продължаваме да надскачаме лимитите на технологиите и дизайна, за да създадем преживявания, които по интелигентен начин свързват хората с нещата, които имат най-голямо значение за тях.”

 


Официално обръщение за наградата на EISA за „Преносимо устройство за 2017-2018”: Huawei Watch 2

Независимо дали си търсите елегантно изглеждащ брояч на времето или полезен спортен помощник, Huawei Watch 2 е за вас. Със своите класически и спортни версии, този интелигентен часовник е напълно самостоятелен, благодарение на интегрираната си 4G свързаност. Керамичният панел и сменящата се каишка предлагат различен стил за всеки един повод. Снабден с GPS и технология за следене на пулса, той е перфектен за ежедневните ни тренировки, а неговите „умни” приложения -  заедно с Google Assistant – ни влизат в употреба всеки ден. Кристално ясният 1,2-инчов кръгъл AMOLED екран, вградената водоустойчивост и двудневният живот на батерията го правят чудесен спътник където и да отидете.

 


Официално обръщение за наградата на EISA за „Смартфон камера за 2017-2018”: Huawei P10

Последният флагман на Huawei е подобрение в почти всяко отношение. Започвайки с неговия дизайн, включително и диамантено изрязаното шаси и смелите нови цветове, до по-бързия и по-сигурен осем-ядрен чипсет Kirin 960 и завършвайки с черешката на тортата – камерата направена в сътрудничество с Leica. Двойната система на гърба на Huawei P10 разполага с монохромен сензор с 20 милиона пиксела и цветен сензор с 12 милиона пиксела, което позволява въвеждането на съвсем нов режим за заснемане на портрети и зашеметяваща портретна фотография. Отпред е разположена F1.9 селфи камерата с 8 милиона пиксела, която също може да работи в портретен режим и е с включена технология на Leica, която е достатъчно умна, за да разпознае хората в снимката и да я направи по-широка. За по-професионално фотографско преживяване, EISA препоръчва Huawei P10 Plus.