Huawei не възнамеряват да променят стратегията си в мобилната индустрия въпреки американските санкции срещу компанията. Китайският производител ще реализира премиерата на следващия си премиум смартфон през първото тримесечие на 2021г. Допълнително ще разберем датата, на която ще бъде представен Huawei P50, като сега разбираме повече за Pro версията на смартфона.

Eлегантния дизайн на Huawei P50 Pro ще е свързан с интеграцията на Waterfall Display, който е извит и се слива в рамката около дисплея. По този начин компанията се надява да постигне оптималния безрамков екран и да предостави повече пространство за мултимедия, приложения и игри на потребителите.

Според непотвърдена информация Huawei P50 Pro ще бъде с големина от 6.6 инча и вероятно ще поддържа QHD резолюция, информира PocketNow. Селфи камерата ше бъде вградена в малък отвор в централната част на екрана, като вероятно ни очаква и интеграцията на IR сензор за 3D лицево разпознаване в Huawei P50 Pro.

 

 

В задната част ще има тройна задна камера, която има сходен дизайн със сензорите на Huawei P40 Pro. Иновативната система, която включва магнит в горната част, който използва стъкленото покритие на екрана като вибрираща звукова мембрана няма да намери място в новото устройства. Със сигурност ще видим по-добра UltraWide камера.

Възможностите за мобилна фотография винаги са били отличителна характеристика на премиум смартфоните, които предлага Huawei. Можем да сме сигурни, че този тренд ще продължи и с премиерата на Huawei P50 Pro. На този етап няма данни за подобренията в другите версии на устройството.

Премиеата на Huawei P50 серията вероятно ще е през март 2021г.

 

Още от Digital: Смартфоните от серията Huawei P50 ще имат процесори на Qualcomm