Представеният вчера смартфон от висок клас от серията P40 – P40 Pro, ще бъде достъпен за българските потребители от 6 април в атрактивен комплект с Watch GT 2 и удобна потребителска програма Huawei VIP Service.

 

Полезно: Световна премиера на Huawei P40 Pro - първи впечатления от флагман смартфона

 

Комплектът ще може да се закупи от онлайн магазините на Теленор, А1, Технополис, Техномаркет, и партньори на Polycomp като Техмарт, Plesio.bg, Ozone.bg, Ardes.bg, Laptop.bg и други, както и от традиционната работеща магазинна мрежа на Теленор, А1, Техномаркет, Технополис, Техмарт, Ардес, Plesio и други партньори на дистрибутора Polycomp. Цветовете на устройствата в комплекта - Huawei P40 Pro и Huawei Watch GT 2, са според наличностите на търговеца.

 

 

Периодът на кампанията е от 06.04.2020 г. до 30.06.2020 г. или до изчерпване на ограничените количества, на препоръчителна крайна цена от 1999 лв. в брой или на изплащане с абонаментен план в мобилните оператори.

 

50 GB допълнително пространство за съхранение и Huawei VIP Service

Освен Watch GT 2, комплектът, с който стартират продажбите на Huawei P40 Pro, включва и 50GB безплатно облачно съхранение за 12 месеца в Huawei Mobile Cloud.Huawei P40 Pro е част и от сервизната програма Huawei VIP Service, с която компанията ще предлага удобна персонална помощ за гладко преминаване към използване на новия смартфон, който е базиран на Android 10, работи с познатия интерфейс EMUI 10.1, и идва със собствения магазин за приложения на компанията – Huawei AppGallery.

 

 

На разположение на потребителите са както безплатната линия за обслужване на клиенти - 0800 18 818, така и новият собствен форум на Huawei, който постоянно ще се обновява с актуална информация за използването на глобалните и локални приложения на базираните на AppGallery смартфони.

 

Huawei P40 Pro се предлага у нас с 8GB RAM памет и 256 GB вътрешно пространство за съхранение, идва с четворно заоблен 6.58-инчов OLED дисплей, и впечатлява с безпрецедентна четворна фотографска система, разработена съвместно с Leica. Тя е базирана на физически най-големия до мoмента CMOS сензор в мобилно устройство, който заедно с много други иновативни технологии допринася за немислимо досега качество на снимки и видеа при всякакви условия, дори при много ниска осветеност.

 

 

Базиран на ултрамощния чипсет Kirin 990 5G, новият флагман разполага с цялата необходима мощност както да поддържа гладката работа и на най-натоварващите приложения, така и да използва напредъка в изкуствения интелект за добавяне на функции като избор на най-добър кадър при заснемане на бързо движещи се обекти, премахване на нежелани обекти, случайно навлезли в кадъра, приближаване на звука заедно с картината при видео заснемане, и много други. Селфи камерата също е достойна за цялостния пакет от иновации – тя е 32MP двойна камера, гарантираща естествен боке ефект на автопортрета ви, с която можете да заснемете дори 4К видео селфи.

 

Видео ревю: Huawei Watch GT 2 - Идеалният smartwatch за разходки в планината

 

Watch GT 2 е устройството, което помага ежедневно и неусетно да променим нагласата си към своето здраве, начин на живот и физическа активност. С издръжливост на батерията до 2 седмици, мониторинг на 15 вида спортни активности, постоянно следене на пулса и нивото на стреса, отчитане на качеството на съня, и предлагане на ценни съвети за тяхното подобряване през приложението Huawei Health, Watch GT 2 е пример за това как екосистемата от свързани устройства помага за повишаване на цялостното качество на живот на потребителите. Цветовете, в които ще се предлага P40 Pro на нашия пазар, са Black, Ice White и Silver Frost.

 

Видео: Изкачване на Черни връх с Huawei Watch GT 2 - GPS тракинг и снимки с Huawei P30 Pro