Huawei планират да проведат специално събитие на 26 март в Париж, когато ни очаква премиерата на дългоочакваните смартфони. Двете устройства са обект на множество спекулации в интернет, които ни разкриват част от техническите спецификации. Още в края на февруари шефът на Huawei потвърди, че P30 Pro ще има четири основни камери, като очакванията са сензорите да поддържат и функция за десеткратно оптично приближение. 

 

 

Сега разбираме повече детайли за възможностите на камерите в Huawei P30 Pro. Данните са на вицепрезидента на Global Product Marketing в Huawei, Клемент Уонг. В свое изявление той сподели, че смартфона ще предложи Super Zoom възможности и ще е оборудван с камера, чиято структура наподобява перископ, предаде AndroidHeadlines. Припомняме ви, че Huawei P20 Pro поддържа 3х оптично приближение и 5х хибридно мащабиране.

 

 

Huawei P30 Pro ще има тройна задна камера, която е допълнена от още един сензор с ToF 3D технологията с лазерен автофокус и двойна LED светкавица. Клемент Уонг също така увери, че устройството ще предложи впечатляващи възможности за фотография, с които ще превъзхожда своите конкуренти. Huawei P30 Pro вероятно ще предложи система за 10-кратно оптично мащабиране, което ще го превърне в един от най-добрите камера смартфони в индустрията досега.

 

Oще от Digital: Изтече снимка на шефът на Huawei с новия смартфон Huawei P30 Pro