Дългоочакваните смартфони ще бъдат представени официално на 26 март в Париж, като премиерата им ще изостри значително конкуренцията в индустрията. Huawei P30 и P30 Pro ще предложат впечатляващи характеристики, както и оптимални възможности за мобилна фотография. Компанията е подготвила и различни промоционални оферти, с които да накара повече хора да помислят за ъпдейт към смартфоните от новaта генерация.

 

Сред тях са безплатна версия на Huawei Watch GT и колонките JBL Clip 2. Информацията разкриват, че е по-вероятно на европейския пазар да е налична единствено офертата с умния часовник. В интернет също така изтече информация свързана с предстоящ режим, който ще извлича максимума от възможностите на камерите на Huawei P30 и P30 Pro. Това е функцията "Dual-View Video", която ще бъде активирана със софтуерен ъпдейт.

 

 

Както името подсказва тази функционалност ще разделя дисплея на две части, в които ще виждате различни композиции на съответния кадър. В единият прозорец ще е показан широкоъгълен поглед върху обекта, който искате да снимате, докато в другия ще бъде приближено копие от другата камера. Смартфоните ще са оборудвани с 40МР "SuperSpectrum Sensor, който може да снима с изключително високи нива на ISO и е допълнен от оптична стабилизация на изображенията, както и поддръжка на ToF технологията.

 

Oще от Digital: OLED дисплеите на Huawei P30 и P30 Pro ще са произведени от Samsung