Huawei TechTalk e студио, излъчвано на живо онлайн на българската Facebook страница на Huawei Mobile. Неговият пилотен епизод ще се проведе на 16 юни от 16 часа местно време и ще бъде излъчен директно от офиса на Huawei в София, с участници – служители на компанията. Те ще представят интересна информация и лични впечатления от няколко продукта от портфолиото на компанията на местния пазар, а зрителите ще могат да споделят и своите впечатления като коментари под лайвстрийма. Екипът на Huawei e подготвил и подаръци-изненади за някои от участващите в дискусията.

Huawei TechTalk предаванията ще бъдат съпътствани и от атрактивни търговски оферти за дискутираните продукти, валидни само онлайн в рамките на 24 часа от началото на лайвстрийма. Те ще се обявят по време на него и ще са достъпни за всеки на сайтовете на Technopolis, Техномаркет и Зора.

„През последните години развихме силна ритейл мрежа в България, за което благодарим на всички наши партньори.  Същевременно последната година даде огромен тласък на всички онлайн активности – срещи, различни видове форуми, дори концерти, и разбира се – онлайн пазаруването. С инициативата Huawei TechTalk искаме не само да сме още по-близо до потребителите си, да им дадем платформа, на която да могат да общуват директно на живо с нас, но и да развиваме интересни формати и канали и да съдействаме за изграждане на потребителските навици за онлайн пазаруване. Благодарим на Technopolis, Technomarket и Зора за подкрепата на Huawei TechTalk. Очакваме ви онлайн на 16 юни“, сподели Миглена Кирякова, ритейл директор в Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.

Първият Huawei Tech Talk с три ексклузивни за 24 часа онлайн оферти ще започне на 16 юни от 16 часа на https://www.facebook.com/HuaweimobileBG.