Huawei продължават да са една от най-бързо развиващите се компании в глобалния пазар на смартфони. Само през тази година китайският гигант ще реализира продажбите на над 200 млн. устройства по цял свят. Прогнозите им за 2019г. са дори още по-амбициозни, тъй като ще се опитат да изпреварят Samsung по продажби и да станат едноличен лидер в пазара на смартфони. Докато очакваме това да се случи разбираме детайли за предстоящия Huawei Mate 20 Pro, предаде Pocket-Lint.

 

Компанията ще опита да привлече вниманието на потребителите като оборудва смартфона с най-голямата батерия в модел от популярната серия досега. Припомняме ви, че Huawei P20 Pro разполага с 4000mAh батерия, като Маte 20 Pro ще надгради още повече. Според непотвърдена официално информация това устройство ще има 4200mAh батерия, която с допълнителни оптимизации ще предложи впечатляващ живот с едно зареждане и ще една от най-интересните функции.

 

 

Oфициалната премиера на Huwei Mate 20 Pro вероятно ще стане факт в следващите няколко седмици. Смартфонът ще предложи още няколко интересни подобрения като мощния Kirin 980 процесор. Високата производителност ще се гарантира още от 6GB RAM, а вградената памет достига до 128GB памет. Huawei Mate 20 Pro ще работи с Аndroid P и ще е базиран на нова версия на потребителския интерфейс EMUI. Подобренията ще обхванат още дисплея и камерите. 

 

Oще от Digital: Всеки петък клиентите на Huawei ще получават безплатна диагностика в оторизирания сервиз за България