Новите смартфони на Huawei са впечатляващи устройства, които предлагат уникално съчетание между елегантен дизайн и мощен хардуер. Представителите на серията са създадени да гарантират оптимално висока производителност независимо от ситуацията и също така са базирани на технологията Huawei SuperCharge. Благодарение на нея собствениците на Mate 20 Pro могат да заредят 4200mAh батерия до 70% за около 30 минути, предаде TechCrunch.

 

Oще по-интересното е, че функцията Wireless Reverse Charging предлага възможност да споделите капацитета на батерията на Mate 20 Pro със своите приятели. За да го направите е необходимо просто да допрете своя смартфон до техните устройства. Подобни иновации са сигурна гаранция, че винаги ще имате достатъчно батерия, за да се забавлявате, комуникирате и откривате съдържание от новата серия на Huawei.

 

 

Huawei Mate 20 Pro също така има тройна камера на Leica в задната част, както и сензор за отпечатък вграден в дисплея. Смартфонът използва 7-нанометровия Kirin 980 процесор и предлага редица атрактивни функции с изкуствен интелект. Устройството рабoти под управлението на EMUI 9.0 интерфейса, който е базиран на Android P. Подобренията в Huawei Mate 20 Pro определено го превръщат в един от най-добрите смартфони с Android, които сме виждали досега.

 

Още от Digital: Какво трябва да знаем за безжичното зареждане на смартфоните