Вече ви информирахме, че Huawei са доставили над 200 млн. смартфона през 2019г. за рекордно кратко време. Това е впечатляващо постижение, като компанията дори има още по-амбициозни цели до края на годината. Следващата им цел е да преминат границата от 270 млн. доставки на сматфони, което Huawei очакват да стане факт преди началото на 2020г. Информацията бе потвърдена официално от корейския производител, предаде PhoneArena.

 

Новата цел на Huawеi е изключително амбициозна в контекста на търговските санкции на американското правителство. Водещ принос за популярността на компанията ще продължи да има огромния интерес на потребителите на местния китайския пазар. Благодарение на тяхната впечатляваща активност Huawei успява да намери начин как да компенсира негативното влияние на забраните наложени от САЩ през последните месеци.

 

 

Празничният сезон в края на годината е свързан с много специални оферти и високи продажби, което ще е ключово за плановете на Huawei. Реализацията на 270 млн. доставки може за първи път да им позволи да изпреварят Samsung като най-големия производител на смартфони в света. Със сигурност ни очакват доста интересни събития около компанията, която ще разчита предимно на Huawei Mate 30, за да постигне своите агресивни цели в мобилната индустрия преди края на 2019г.

 

Още от Digital: Всички клиенти на Huawei в България получават до 50% отстъпка при смяната на дисплей за смартфон