HP разшириха иновативното си портфолио от лазерни принтери с премиерата на два уникални продукта. Устройствата се казват LaserJet Pro M15w и М28, като автоматично се превръщат в най-малките принтери в своя клас, които сме виждали досега. Атрактивните модели са създадени с идеята да не заемат място и да се вмъкнат в бюджета на всеки потребител. Най-интересната характеристика на LaserJet Pro M15w и М28 безспорно е факта, че дължината им е сходна с тази на молив номер 2, предаде Engadget.

 

 

Това означава, че винаги ще намерите как да ги оставите на бюрото без да ви пречат. Въпреки компактните си размери двата лазерни принтера на НР са в състояние да отпечатват 18-19 страници в минута. По този начин можете да сте сигурни, че максимално бързо може да отпечатате документите, които ви трябват и да навигирате работата на устройствата от своя смартфон. За целта е нужно да дръпнете мобилно приложение с името HP Smart App, с което да управлявате от дистанция принтерите.

 

 

Моделите са Mopria сертифицирани, но също така поддържат Google Cloud Direct, Apple AirPrint и Wi-Direct, което ще улесни максимално безжичното свързване на устройства към компактните принтери. HP също така потвърдиха, че официалните продажби на европейския пазар стартират през април. Технологичният гигант допълнително ще разкрие колко ще струват на LaserJet Pro M15w и М28. HP намекнаха, че цената на принтерите ще е изгодна, което ще се превърне в друго водещо предимство.

 

 

Как новите принтери на НР ще могат да се управляват с гласови команди