Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
3 резултата за honor v40
Honor V40
Премиерата на Honor V40 ще е на 18 януари
Премиерата на Honor V40 ще е на 18 януари
Huawei се оказаха изправени пред много трудности в мобилната индустрия. Пандемията не е единственият проблем за китайския гигант. Търговските санкции превърнаха компанията в център на конфликта между САЩ и Китай. В крайна сметка ситуацията ескалира до такава степен, че Huawei спряха да разработват смартфони с Android и имат актуална забрана да произвеждат собствен хардуер.  Безпрецедентната ситуация постави бъдещето на компанията на картата и ускори разработката на Harmony OS. Това е алтернативна операционна система, която дългосрочно трябва да замени Android и Windows в портфолиото от устройства с Android. Важен фактор за успеха на Huawei в пазара на смартфони има бранда Honor, който има голямо влияние сред устройствата от средния и бюджетения клас. Проблемите принудиха Huawei да продадат бизнеса със смартфони Honor на китайски консорциум. Финансовите параметри на сделката надхвърлят $15 млрд., като това е единственият вариант този бран да продължи своето нормално същестуване.     Все още очакваме да видим премиерата на първия смартфон след смяната на собствеността. Любопитството на потребителите скоро ще бъде възнаградено. Още в началото на декември ви съобщихме, че премиерата на Honor V40 се отлага за 2021г. Смартфоните от серията ще бъдат представени само след броени дни. Първоначално се очакваше това да стане на 12 януари, но Honor се нуждаят от малко повече време. Все пак компанията потвърди, че Honor V40 ще бъдат показани за първи път на 18 януари, информира GizmoChina. Honor V40 ще има размери от 163.32 x 74.08 x 7.85mm при тегло от  184 грама. Дисплеят ще бъде със 6.72-инчов размер и поддържа Full HD резолюция от 2676х1236 пиксела. Самият панел е извит и има курватура от 80 градуса. Камерата за селфита е в малък отвор и е с 32-мегапикселова резолюция.  Смартфонът поддържа 120Hz честота за опресняване на кадрите и вероятно ще използва 64-мегапикселов сензор. Бързата скорост ще се гарантира от Dimensity 1000+ процесор и 8GB LPDDR4X RAM.   Още от Digital: Създателят на Huawei очаква Honor да бъде по-успешен бранд през 2021г.
Honor V40
Honor V40 ще има 7-нанометров Dimensity 1000+ процесор, 120Hz дисплей, 5G и 40W безжично зареждане
Honor V40 ще има 7-нанометров Dimensity 1000+ процесор, 120Hz дисплей, 5G и 40W безжично зареждане
Huawei вече бяха принудени да променят сериозно стратегията си в пазара на смартфони. Санкциите срещу компанията поставят въпроси за бъдещето на този бранд в индустрията. Китайксият производител има алтернативен план как да се справи със ситуацията, който обаче изисква повече време. Сложната обстановка също така принуди Huawei да продадат бизнеса със смартфони Honor. Тази сделка не е изненадваща, тъй като предоставя контрола над марката на китайски консорциум. Все пак отделянето на Honor дивизията от основния бизнес на Huawei ще позволи на смартфоните да доставят хардуер и да не бъдат засегнати от санкциите срещу китайския гигант. В момента няма по-добра възможност да се продължат нормалните бизнес операции на Honor в ситуацията на търговско ембарго и пандемия от COVID-19. Новите собственици обещават да развиват активно този бранд и вече се работи над първите модели, които ще видим в началото на следващата година. Това ще бъдат Honor V40, Honor V40 Pro и Honor V40 Pro+, които ще дебютират през първото тримесечие на 2021г.     В интернет вече се появиха данни, че смартфоните ще се захранват от различни процесори. Популярният блогър Digital Chat Station сега потвърждава информацията. От него разбираме, че Honor V40 серията няма да използва Kirin 9000 процесора, както прогнозираха някои анализатори. Вместо това Honor V40 Pro ще се захранва от Dimensity 1000+ процесор и най-вероятно премиум конфигурацията Honor V40 Pro+ също ще използва този чип. Стандарните версии ще имат 8GB RAM и 256GB UFS 3.0 памет, както и 90Hz дисплей.  Най-скъпият модел ще е наличен с 12GB RAM и ще има извит AMOLED екран с честота за опресняване на кадрите от 120Hz. Потребителите ще могат да се възползват от предимствата на Sony IMX700 RYYB сензорите, които намериха място в Honor 30 Pro+. Поддръжката за 5G технологията е извън съмнение, като смартфоните ще поддържат още 40W безжично зареждане. Очакванията са Honor V40 Pro и Honor V40 Pro+ да имат четворни камери в задната част.   Още от Digital: Huawei са регистрирали най-много патенти за безжични технологии през 2020г.
Honor V40
Honor отлагат премиерата на смартфоните Honor V40 за 2021г.
Honor отлагат премиерата на смартфоните Honor V40 за 2021г.
Huawei е компания, на която дължим много иновации в сегмента на мобилните устройства. Впечатляващите предложения от Huawei P и Huawei Mate гамите превърнаха китайския производител в сериозна заплаха за Samsung и Apple. Амбициозните им планове да са дългосрочен лидер в световния пазар на смартфони бяха засегнати от търговските санкции на САЩ. Специфичната ситуация и ограниченията дори накараха на Huawei да предприеме сериозни действия, за да предпазят своя бизнес. Вече се работи активно над HarmonyOS 2.0, като вече ви информирахме, че Huawei продават бизнеса с Honor смартфони за $15 млрд. на китайски консорциум. Това е единственият начина да продължат да развиват успешно този бранд и да избегнат рестрикциите на САЩ. Ситуацията е доста комплицирана, тъй като Huawei не могат да разработват Kirin процесори, но също така да купуват хардуер от Qualcomm и MediaTek, информира GizChina. По този начин разработката на бъдещи продукти с бранда Honor също ще бъде засегната от търговските санкции през следващите няколко тримесечия.     Обикновено компанията представя нов представител на Honor V гамата през последните седмици на календарната година. Именно такава беше стратегията с Honor V30 и Honor 30. Този път, обаче Honor V40 няма да стане факт в рамките на 2020г., като премиерата ще бъде отложена за следващата година. Все пак забавянето се очаква да е само от няколко седмици и да видим смартфоните още през януари. Според данните е възможно да видим и трети модел от серията, който да бъде първия представител на този бранд с перископска камера, която предлага по-добри възможности за оптично приближение.   Още от Digital: Създателят на Huawei очаква Honor да бъде по-успешен бранд през 2021г.
DMCA.com Protection Status