Смартфоните с бранда Honor продължават да се радват на голяма популярност сред потребителите. Устройствата с "V"в името си представляват премиум предложенията от серията. Вече се работи над два нови смартфона, които ще дебютират на пазара катo Honor V30 и Honor V30 Pro. Kомпанията ще опита да привлече вниманието на любителите на мобилната фотография и ще оборудвана предстоящите модели с 60-мегапикселови камери в задната част.

 

Според данните на GizmoChina можем да очакваме и поддръжка за 5G мрежи в Honor V30 Pro. Тази функционалност, обаче ще отсъства от стандартния модел. Honor V30 ще разполага с LCD панел и предна камера, която е вградена в малък отвор в горната част. Батерията ще бъде със заряд от 4000mAh и ще поддържа 22.5W SuperCharge технология за бързо зареждане. В задната част ще има три камери, но не разполагаме повече детайли за сензорите.

 

 

Високата производителност ще се гарантира от 7-нанометрoвия Kirin 990 процесор. Honor V30 Pro ще използва по-добър OLED дисплей, като батерията ще е със заряд от 4200mAh. На гърба ще има четири камери, като основната ще е с 60-мегапикселова резолюция. Новият смартфон ще поддържа 40W SuperCharge технология за бързо зареждане. В момента това са всички детайли, с които разполагаме за Honor V30 и Honor V30 Pro.

 

Още от Digital: Първият 5G смартфон на Honor ще бъде представен в края на 2019г.