Honor представиха Magic3 смартфоните преди няколко седмици. Трите устройства от гамата вече се продават на китайски пазар. Докато очакваме продажбите в повече страни разбираме, че компанията подготвя премиерата на още атрактивно устройство. Китайският производител планира навлизане в пазара на гъвкави смартфони.

Първият модел на Honor с този дизайн ще се казва Magic Fold. Визията на устройството ще наподобява Honor 50 Pro. Първият гъвкав смартфон ще има отвор за камерата в горния ляв ъгъл на плоския външен дисплей, както и високоговорител в горната част на рамката. В задната част ще видим камера модул, който включва четири сензора, съобщава GizmoChina.

 

 

Honor Magic Fold ще взаимства още едно дизайнерско решение от Huawei Mate X2, тъй като няма да има камера във вътрешния екран. Новият модел ще предложи впечатляваща производителност, тъй като ще се захранва от Qualcomm Snapdragon 888 Plus процесoр. Външният екран ще бъде с големина от 6.5", докато вътрешния ще бъде 8-инчов.

На този етап няма информация за резолюцията на камерите. Премиерата ще е през четвърто тримесечие. Все още няма данни за цената на Honor Magic Fold.

 

Още от Digital: Над 300 милиона потребители на Huawei и Honor устройства ще използват HarmonyOS 2.0 до края на 2021г.