Aнглийската компания FXHome е известна с разработването на VFX софтуер, който предоставя разнообразни функции за редактиране и добавяне на 3D графики и над 500 визуални ефекта за професионалистите. Стотици хиляди автори на видео съдържание се наслаждават на програмата, за да създават от 30-секунди клипове в YouTube до пълнометражни филми. Новата версия на софтуера HitFilm Pro 2017 вече поддържа и видео с 8K резолюция, съобщава Engadget. 

 

Друга полезна функция е интеграцията на 360-градусови снимки, анимации и клипове, които можете лесно да споделяте в услуги като Facebook Live. HitFilm Pro 2017 притежава всички качества, за да ви позволи да разкажете по най-атрактивен начин своята история и да развихрите максимално своето въображение. Специален панел предоставя много опции за редакция на различни файлове формати, резолюция, скорост на кадрите и добавяне на 3D ефекти. Ако имате екшън камера можете автоматично да сихронизирате видеото, което снимате с HitFilm Pro 2017 на своя компютър. 

 

Новият софтуер позволява да добавяте 2D/3D видео и DSLR аудио, но и привилегията да използвате най-разнообразната VFX библиотека. Специална изненада очаква феновете на Star Wars. Създателите на HitFilm Pro 2017 са големи фенове на сагата и са подбрали богата колекция от LIghtsaber звуци и характерни за героите ефекти в своите клипове. Цената на софтуера е €330, като това ви осигурява годишен лиценз за достъп от три различни устройства. 

 

Вижте какво е 8K резолюция