Големината на съвременните смартфони се увеличава постоянно и все повече хора проявяват интерес към моделите, чиито диагонал е между 5 и 6 инча. От своя страна това са устройства, които напълно премахват границата между класическите телефони и новите таблети на пазара. Неслучайно навлизането им на пазара доведе до създаването на категорията фаблети, чието име е съчетание от английските думи “Phone” и “Tablet”, а именно „Phablet”.

 

Eдин от проблемите на тези иначе иновативни устройства е тяхната цена, тъй като те обикновено са доста скъпи. RevoPad осъзнават прекрасно този факт и продължават да следват своя ангажимент да ни предлагат достъпни продукти, които се отличават с високо качество. В случай, че проявявате интерес към по-големите смартфони на пазара определено M460 Quadcore e идеално решение за вас, което ще отговори на всичките ви нужди. Моделът привлича внимание с 6-инчовия си дисплей, който поддържа HD резолюция и се захранва от четириядрен MediaTek MT6582 процесор, работещ на 1,3GHz.

 

Новият смартфон предлага картина с ярки и наситени цветове, докато се наслаждавате на филмите и колекцията си от изображения и оперира с Android 4.2.2 Jelly Bean OS. Любителите на фотографията могат да се възползват от 8-мегапикселовата камера в задната част, която е допълнена от 5МР сензор за видео конферентни разговори отпред. По подобие на другите иновативни модели на компанията това устройство също работи с две SIM карти, което ще премахне ограничението да използвате само един абонаментен план.

 

Смартфонът е оборудван с 533МHz Mali-400MP графичен чип и има 1GB RAM, а също и 8GB вградена памет, но поддържа microSD карти с капацитет до 64GB. Така можете спокойно да съхранявате цялата си мултимедийна колекция и да не се притеснявате постоянно, че ще останете без свободно място. Опциите за свързване включват GPS, Bluetooth и Wi-Fi 802.11b/g/n, а също сензори за близост и околна светлина.

 

RevoPhone M460 Quadcore предлага всички спецификации, които можете да очаквате от съвременен смартфон, но пък е много по-евтин от своите конкуренти в сектора. Комплектът също така включва USB кабел, зарядно устройство, аудио слушалки и гаранция за период от 24 месеца. Пълните размери на модела са 165х83,9х8,15 милиметра и той е създаден именно за потребителите, които искат да разполагат с модерно устройство с голям 6-инчов дисплей, което няма да се отрази съществено на бюджета им.