Смартфоните от бюджетния сектор стават все по-популярни сред потребителите и тази тенденция намира силно проявление в глобален мащаб. Водещите компании обръщат сериозно внимание на желанията на клиентите си и неслучайно започнаха да представят все по-евтини продукти на пазара. Ако се интересувате от покупката на подобен модел ви съветваме да насочите вниманието си към RevoPad, тъй като съчетанието между ниска цена и бърза скорост на работа, които продуктите ? предлагат продължава да няма аналог в индустрията.

 

Четириядреният M455 Monster Quadcore е най-доброто доказателство за това, тъй като ще ви предложи голям мултитъч дисплей с 5,5-инчов диагонал и резолюция от 960х540 пиксела. Панелът използва уникалната One Glass Solution (OGS) технология, която гарантира наситени цветове и високо качество на картината при различни ъгли на видимост. Елегантният смартфон работи с мощен 1,3GHz МеdiaTek MT6582 процесор с четири ядра, който е допълнен от 1GB RAM.

 

По този начин RevoPhone M455 Monster Quadcore ще ви осигури бърза скорост на работа, дори когато сте отворили голям брой приложения и игри. Вградената памет е 4GB, но може да се увеличи до 32GB с microSD слот за карта, а дебелината на модела е 8,2 милиметра. Ако сте любител на фотографията и често си правите селфи снимки това устройство е чудесен избор на вас, тъй като разполага с 8МР камера в задната част и още един 5MP сензор отпред.

 

Поддръжката за 3G ще ви гарантира, че винаги ще имате достъп до интернет, когато сте в движение и така профилите в социалните мрежи и нещата, от които се интересувате ще са на разстояние от само няколко кликвания на дисплея. Друго предимство на RevoPhone M455 Monster Quadcore е поддръжката за две SIM карти, което е подходящо за потребителите, които имат абонаментни планове в различните мобилни оператори в България.

 

Смартфонът разполага и с Маli-400 MP графичен чип, който допълва високата му производителност и оперира с Android 4.2 Jelly Bean OS. Иновативните му характеристики се допълват от батерия с капацитет от 3100mAh, поддръжката за Bluetooth, GPS и Wi-Fi 802.11b/g/n, a също сензори за близост и околна светлина.  Moщният модел ви предлага всичко, от което се нуждаете, за да сърфирате бързо в интернет, заснемате впечатляващи изображения и да работите с разнообразни приложения на големия му дисплей. Цената му, обаче е изключително достъпна и трудно можете да откриете друг продукт с толкова иновативни характеристики в този клас.