Бързите смартфони с иновативни характеристики и модерен, изчистен дизайн не е задължително да бъдат фокусирани към най-скъпия клас. Високото качество не винаги е свързано с пазарната стойност също, както не всяко устройство, което можем да купим за повече пари е гаранция за осезаеми разлики от по-евтините модели на пазара.

 

Балансът между цена и мощен хардуер е едно от най-големите предизвикателства за големите производители в индустрията и ключов фактор, който предопределя успеха на продуктите им сред потребителите. RevoPad вече многократно доказа, че знае как да превърне това съчетание в едно от най-силните оръжия на атрактивните си таблети и смартфони. Устройствата не предлагат никакъв компромис с елегантната визия, бързата скорост на работа и най-иновативните технологии в индустрията.

 

Разнообразното портфолио от модели на компанията е създадено, за да задоволи изискванията на всеки един потребител независимо от нуждите му, като също така изненадват със своята достъпна цена. RevoPhone M860 Octacore е чудесен пример в това отношение и веднага ще ви грабне със своя модерен и динамичен дизайн. Дисплеят е с 6-инчов диагонал и осигурява HD резолюция, което го прави подходящ за гледане на филми с високо качество, както и да се наслаждавате на любимите си игри в ярки и наситени цветове.

 

Смартфонът оперира плавно и доста бързо благодарение на осемядрения 1,7GHz процесор на MediaTek и Mali-450MP графичния чип, който работи на 533MHz. Снимките и клиповете ви ще изглеждат по-привлекателно от всякога благодарение на 13-мегапикселовата камера в задната част. Поддръжката за 3G означава, че винаги ще можете да споделяте лесно кадрите си със своите приятели в социалните мрежи или другите популярни услуги в интернет.

 

RevoPhone M860 Octacore работи с Android 4.2.2 OS и ще ви предложи вградена памет от 16GB, както и допълнителен слот за microSD карта, с който можете да я увеличите с още 64GB. По този начин разполагате с цели 80GB капацитет да съхранявате и носите винаги със себе си любимите си снимки и видео материали независимо къде се намирате. В предната част е разположена още една 5-мегапикселова камера, с която да провеждате видео разговори, а батерията е с мощност от 3100mAh.

 

Новото предложение на RevoPad е едно от най-атрактивните устройства на българския пазар, което ще откриете в този ценови клас. RevoPhone M860 Octacore е поредното доказателство за иновациите, с които компанията допринася за създаването на по-иновативни и достъпни продукти, както за бизнес така и за обикновените потребители.