Нуждаете се от смартфон, който е мощен, но също така компактен и лек, а дизайна му винаги привлича вниманието на околните хора? Искате също така той да работи с Android OS и да има внушителна камера и да можете да го купите на ниска цена? Ако комбинацията от всички тези фактори е важна за вас можете да спрете да търсите, тъй като набиращия популярност на българския пазар бранд RevoPad вече е създал и продава подобен продукт в страната ни.

 

Името на самия смартфон е RevoPhone M851 Octacore и без никакво съмнение най-добрата му характеристика е осемядрения MT6592 процесор на MediaTek. Taктовата му честота е 1,7GHz и той е базиран на ARM Cortex-A7 архитектурата и е допълнен от Mali-450MP графичен чип. Съчетанието между тях гарантира висока производителност, като устройството има и 5-инчов дисплей с HD резолюция. Панелът е базиран на иновативната One Glass Solution (OGS) технология и е сигурна гаранция, че ще се наслаждавате по най-добър начин на любимото си мултимедийно съдържание и филми.

 

Компактния форм фактор е едно от предимствата нa RevoPhone M851 Octacore, който е с тегло от 134 грама и размери от 143,1х72х8 милиметра. Иновативният смартфон работи с Android 4.2 Jelly Bean OS и предлага литиево-йонна батерия с мощност от 2200mAh. В предната част е разположена 5-мегапикселова камера, която ще ви позволи да снимате селфита с максимално качество и да провеждате конферентни разговори с висока резолюция.

 

Оперативната памет е 2GB, а вграденият капацитет за съхранение на данни достига до 8GB, но потребителите могат да го увеличат с още 32GB като използват microSD карта. RevoPad са го оборудвали с 13-мегапикселова камера от ново поколение смартфон и са включили поддръжка за две SIM карти за максимално улеснение на клиентите си. Непрестанният достъп до уеб пространството се гарантира от вградения 3G модем, който е допълнен от Bluetooth, GPS и Wi-Fi 802.11b/g/n модули.

 

Моделът предлага иновативни характеристики, които сме свикнали да виждаме в устройствата от по-високия ценови клас. RevoPhone M851 Octacore безспорно е един от най-интересните продукти на компанията, който ще намерите в момента на българския пазар. Стилният му дизайн и изчистените линии са сигурна гаранция, че докато го държите в ръката си той ще привлича вниманието на околните хора. Високата производителност, уникалния ОGS дисплей и ниската цена са факторите, които превръщат този модел в специално предложение и с тях смартфонът превъзхожда другите устройства с Android OS на пазара.