Четириядрения смартфон Revo Joy,  предлага изгодно съчетание между елегантен дизайн и мощ, като в същото време оперира с Android 4.4 KitKat OS.

 

Името на устройството не е избрано случайно, тъй като този компактен смартфон ще ви предостави много часове на забавление със своя 4.5-инчов дисплей с резолюция от 854х480 пиксела. Любимите ви игри и приложения ще работят по най-добър начин, благодарение на мощния MediaTek MT6582 процесор с четири ядра и тактова честота от 1.3GHz. Revo Joy предлага 8GB вградена памет, която може да се увеличи допълнително с microSD карта, 1GB RAM и литиево-йонна батерия с мощност от 1500mAh.

 

Атрактивният смартфон на нашумялата на българския пазар марка поддържа 3G за постоянен достъп до интернет и има 5-мегапикселова камера в задната част. Другите му технически спецификации включват 2МР сензор за селфита отпред, дебелина от едва 7 милиметра и поддръжка за две SIM карти.

 

Revo Joy е достъпен смартфон, който се отличава с изгодната си цена и предлага характеристики, които няма да откриете в нито един от конкурентите му на пазара. По този начин смартфонът представлява чудесен технологичен подарък, който ще гарантира дълги часове на забавление на любимите ви хора.