С цялото си алуминиево тяло и с брилянтен 4.7” Full HD (1080p) дисплей, новият HTC One работи с последната версия на операционната система Android – Jelly Bean и включва LTE мрежова технология, за да предложи изключително бързо сърфиране. Така се постига невижданата до момента комбинация от премиум дизайн и иновативно качество на изработка.

 

Новият HTC One ще бъде наличен в зашеметяващ металик и елегантно черно. Гладкото и лъскаво цяло алуминиево тяло приляга удобно в ръката и демонстрира уникалната технология на HTC за антената, която позволява на хората да получат кристално чист сигнал. Дисплеят е устойчив на надраскване и намалява отблясъците, като предлага невероятна резолюция от 468ppi и богати, ярки цветове.

Новият HTC One предлага най-доброто аудио изживяване сред мобилните телефони. HTC BoomSound представя за първи път на телефон предни стереоговорители с вграден усилвател и невероятен full HD дисплей. С тези нововъведения, потребителите се потапят напълно в музиката, видеата, игрите и YouTube™ клиповете, които обичат. Технологията от Beats Audio™ обогатява изживяването с автентичен звук, независимо дали слушате любимата си музика, гледате видео в YouTube или играете игра.

 

Вградената HDR технология използва модерни двойни микрофони и аудио обработка, за да запише чист, богат звук, който подхожда на висококачествено видео. С HTC One, качеството на звука по време на разговор е отлично, благодарение на технологията HTC Sense Voice™, която подобрява характеристиките на звука в шумна среда.

Революционната HTC UltraPixel камера променя представите за това как хората заснемат, преживяват и споделят най-ценните си мигове. HTC Zoe позволява на потребителите да правят снимки с висока резолюция, които оживяват в три-секундни откъси. Тези снимки и видеа се появяват в галерията и я съживяват по уникален начин, като преобразяват традиционната фотогалерия от снимки в живи спомени. Също така, от всяко събитие, направено от Zoe, автоматично се създават интегрирани филмчета, чието съдържание се синхронизира с музика и професионални ефекти. Любимите видеа могат да бъдат миксирани, задавани като различни теми, както и лесно да бъдат споделяни в социалните мрежи, чрез имейл или други услуги.

 

За да осигури това иновативно преживяване, HTC създаде специална камера, която включва най-добрата в този клас f/2.0 бленда и иновативен сензор с UltraPixels, който е с 300% по-голяма светочувствителност от сензорите в камерите на останалите смартфони. Този нов подход гарантира поразителен резултат при слаба светлина и много други подобрения при снимките и видеото. В допълнение, перфектният автопортрет или видео са само на едно докосване разстояние с ултра-широкоъгълната предна камера, която поддържа 1080p видео заснемане. Мулти-осевият оптичен стабилизатор на изображения, поддържан и от двете камери, също спомага за гладко видео заснемане, независимо дали от място или в движение. HTC UltraPixel камерата включва много други възможности и ефекти, като например 360-градусова панорамна снимка и премахване на обект.