GoPro вече се отказаха от идеята да продължат разработването на иновативния дрон Karma. В същото време компанията е изправена пред все по-сериозната конкуренция на китайските производители. Евтини модели като Yi 4K+ Action Camera се радват на добри продажби и се отразяват негативно на екшън камерите с бранда GoPro. В интернет вече се появи информация, която разкрива, че компанията подготвя премиерата на три нови устройства, които ще видим до края на 2018г., съобщава TechRadar.

 

Очаква се поне единият модел да бъде камерата GoPro Hero7 Black. Все още не разполагаме с детайли какви подобрения ще ни предложи устройството. Шефът на компанията Ник Удман зарадва инвеститорите с доста позитивни финансови резултати за второто тримесечие на годината. През този период GoPro са генерирали приходи от $283 млн., което е с 40% увеличение спрямо предходните три месеца. Доброто представяне ще продължи и в следващите месеци.

 

Ник Удман потвърди плановете за представянето на три нови продукта до края на 2018г., но не пожела да коментира детайли около премиерата им. GoPro ще се опитат да се възползват от активността на потребителите през празничния сезон през декември. Компанията вече е регистрирала онлайн името Hero7 Black и изглежда, че е само въпрос на време да станем свидетели на премиерата на този дългоочакван продукт на GoPro.

 

Oще от Digital: Най-добрият безплатен софтуер за редактиране на GoPro видео