Вече ви информирахме, че GoPro избраха десет компании, които ще тестват ексклузивно 360-градусовата камера Fusion. Компанията, която е най-популярното име в сферата на екшън камерите представи ново мобилно приложение. Неговото име е QuikStories и ще позволи на потребителите да извлекат пълния потенциал от устройствата на GoPro. Новият софтуер автоматично създава кратки колажи на базата на снимките и клиповете, които сте снимали с камерите и лесно можете да споделите в социалните мрежи.

 

 

Самият софтуер добавя и аудио звук към анимациите и се старае и целта му е да трансформира снимките в атрактивни клипове, които всеки ваш приятел би искал да изгледа. Едно от най-големите предимства на QuikStories e, че включва в себе си абсолютни почти всички социални функции, които очаквате от подобно мобилно приложение. Потребителите имат пълен контрол над това, което се случва с техните клипове и могат да ги редактират и с други специализирани програми, предаде Engadget.

 

GoPro все още се нуждаят от време, за да са готови с финалната версия на приложението, която се очаква да е достъпна през есента за смартфоните с Android и iOS. Лично шефът на компанията Ник Уудман изрази увереност, че подобни софтуерни решения всъщност представляват бъдещето на компанията. Желанието на GoPro е да се адаптират максимално към потребностите  на потребителите и да ги превърнат във важно оръжие, с което да разширят влиянието си в индустрията.

 

Вижте шест полезни приложения за мобилна фотография