Лично шефът на компанията, Ник Уудман представи официално следващата генерация на най-популярната екшън камера в света. GoPro Hero6 Black предлага редица подобрения и има водоустойчиво покритие, което ще ви позволи да правите вълнуващи клипове, докато се гмуркате. Най-интересната функция в новото устройство е опцията за запис на видео в 4K резолюция със скорост от 60 кадъра в секунда. Това бе една от най-желаните характеристики сред потребителите в екшън камерата.

 

 

GoPro Hero6 Black също така може да прави 2.7К клипове със 120fps и Full HD видео с внушителните 240 кадъра в секунда, което е два пъти по-висока стойност от сегашното поколение. Новият модел поддържа Touch-Zoom функция, което позволява лесно да фокусирате върху определи обекти в снимките и клиповете, предаде TechCrunch. По-добрите възможности за снимане се дължат предимно на мощния GP1 процесор, който захранва устройството.

 

 

GoPro Hero6 Black поддържа и стабилизация на изображенията. Според официалните данни потребителите могат да се потопят на дълбочина до 10 метра и да правят снимки и клипове, докато плуват. От GoPro потвърдиха, че екшън камерата вече може да се поръча от официалния им уеб сайт. Цената на европейския пазар е €569. Поддръжката за видео с 4K резолюция и другите нови функции имат потенциала да превърнат GoPro Hero6 Black в хит сред любителите на екстремните преживявания.

 

 

Вижте GoPro избраха десет компании, които ще тестват ексклузивно 360-градусовата камера Fusion