Голяма част от подобренията в Google Search през последните месеци са свързани предимно с дизайна, а не с функционалността на търсачката. Компанията вече експериментира с нов инструмент, който ще показва повече съдържание в една и съща страница с резултатите от заявките ни. Google искат да добавят "More Results" бутон, който ще премахне необходимостта да губите време, отваряйки допълнителни страници от резултатите. Вместо това ще видите повече информация директно от първата страница.

 

 

Интеграцията на подобна функция ще е доста полезно за собствениците на смартфони, тъй като ще им спести ценни кликвания. Досега най-бързия начин да видите още резултати бе избора на Next бутона. Новата секция "More Results" позволява да скролвате и да виждате фийд с резултати, който се актуализира в реално време, колкото пъти натиснете бутона, информира AndroidPolice. Tака ще откривате повече съдържание, но и ще гарантирате, че не сте изпуснали важен линк в резултатите.

 

 

Новият бутон засега е на разположение само за ограничен брой потребители и вероятно Google се нуждаят от повече време да извършат нужните тестове. Можем да сме сигурни, че доста хора ще възприемат положително тази идея, тъй като още по-бързо ще могат да откриват съдържание в интернет. Google са доста активни в ъпдейтите на своята търсачка, което я прави еднакво добра, както на компютъра, така и на мобилните устройства. Веротно до няколко седмици "More Results" ще е достъпен за всички.

 

Вижте още Google получиха правата да показват снимките на Getty Images в търсачката