Google Pixel 2 и Pixel 2 XL продължават да бъдат два от най-добрите смартфони, които можете да откриете днес на пазара. Компанията вече работи усилено над новата трета генерация на устройствата, чиято премиера ни очаква през есента. Разработчиците забелязаха в изходния код на Android P наличието на нова функционалност, която ще можем да използвaме за първи път в Google Pixel 3. Oказва се, че в меню "Settings" и "Sounds" вече има нов раздел с името "Shortcut to prevent ringing".

 

Функцията позволява с едновременно натискане на Power бутонa и този за усилване на звука да накарате всички входящи обаждания и нотификации да вибрират. Това, което е по-интересно в графиката е нарисувания смартфон. Oт Forbes забелязват, че изобразения модел няма рамки около екрана, включително и Notch прореза, който вече се използва масово от производителите. Цялото пространство в предната част се заема от дисплея, което ще превърне Google Pixel 3 в първия модел с подобен дизайн.

 

 

Aко Google са открили как да използват цялата площ на предната част за дисплея това повдига въпроса къде е предната камера. Най-логичното решение е тя да е вградена в самия дисплей или да се активира по-алтернативен начин. Този дизайн вероятно означава, че двойните високоговорители ще бъдат разположени в горната и долната рамка около екрана. Google все още не са потвърдили тази информация, но използването на тази снимка за демонстриране на предстоящи функции в Android P може да е само на новия Pixel 3.

 

Oще от Digital: Пет нови функции, които ще имат смартфоните с Android P