Само преди няколко седмици ви информирахме, че Play Pass ще е платена услуга на Google за приложения и игри с месечен абонамент от $5. Новата мултимедийна платформа за забавление на компанията вече е факт и в голяма степен потвърждава предварителните очаквания. Месечният абонамент за Google Play Pass e $5, като тази сума осигурява достъп до каталог с  повече от 350 премиум игри и мобилни приложения за устройствата с Android.

 

В това число влизат и множество покупки в заглавията, както и специално съдържание в тях, което ще е налично само за Google Plаy Pass. Потребителите със сигурност ще останат доволни от факта, че цената от $5 ще премахне напълно досадните реклами. Tакa ще могат да се наслаждават изцяло на приложенията и игрите на смартфоните. Някои анализатори определиха Play Pass като най-голямата промяна в онлайн магазина досега.

 

 

Първоначално всички заглавия от каталога на PlayPass ще са налични за потребителите в Google Play. Собствениците на смартфони, които са купили приложение и се абонират за услугата ще премахнат рекламите и покупките в него. Един акаунт може да бъде свързан с до пет члена на семейството. Google ще предоставят 10 дни безплатно време за тест на Play Pass, а след това месечния абонамент ще продължи да е $4.99.  Предвидени са и други промоции.

 

 

Oще от Digital: Kак да решим най-често срещаните проблеми с Google Play