Google се очаква да представят официално смартфоните Pixel 3 на 4 октомври и продажбите им ще стартират на пазара в кратки срокове след премиерата. Припомняме ви, че при предходната генерация това се случи на 20 октомври и най-вероятно сега доставките ще стартират приблизително по същото време. В интернет бе публикувана информация, която разкрива нови детайли за Google Pixel 3 XL, както и още няколко снимки, които ни показват как изглежда смартфона.

 

 

Успоредно с това потребител на приложението Telegram с името Luchkov започна да продава на черния пазар в Украйна версия на устройството за $2000. Този модел Google Pixel 3 XL е предназначен за разработчиците и работи под управлението на недовършена версия на Android 9.0 Pie, съобщава 9to5google. Компанията изглежда се нуждае от още време преди да е готова с финалния дизайн на новата си операционна система. Google Pixel 3 XL има дисплей, който поддържа резолюция от 2960х1440 пиксела. 

 

 

Новият смартфон работи с Qualcomm Snapdragon 845 процесор и ще се продава с актуализирана версия на слушалките Pixel Buds. През последните месеци Pixel 3 XL е обект на множество спекулации в интернет, като изглежда, че ситуацията ще се запази в седмиците до премиерата му. Вече имаме представа как ще изглежда изрязания дисплей и дизайна на смартфона и остава да разберем каква ще е официалната цена за европейския пазар.

 

 

Още от Digital: Снимка потвърждава, че Google Pixel 3 XL ще има изрязан дисплей и двойна камера за селфита