Google изненадаха милионите си потребители с няколко ексклузивни предложения, които са достъпни навреме за днешния Черен петък. Компанията е направила специална селекция от 17 игри, които за кратък период от време могат да се изтеглят на промоционална цена, като в някои случаи намалението е 80%.

 

Ако проявявате интерес към подобно предложение е добро да знаете, че офертата ще е валидна до 27 ноември. След като изтече този период въпросните приложения ще са достъпни на стандартните цени в Google Play. Ето и кои са уникалните оферти, според AndroidGuys.

 

1. Call of Duty: Black Zombies

Eдно от най-интересните заглавия в Google Play, което се възползва от предложението е Call of Duty: Black Ops Zombies, което вместо за 11.99 лв. вече може да се дръпне за 5.99 лв.

 

2. LEGO Jurassic World

Следващото уникално предложение е LEGO Jurassic World, което вместо стандартните 9.99 лв. сега е налично за едва 1.99 лв.

 

3. Day R Premium

Историята ви пренася в постапокалиптично общество, в което трябва да откриете собствен индивидуален начин как да оцелеете. Играта временно е достъпна за 1.59, иначе официалната цена е 9.99 лв. 

 

4. Monument Valley

Играта обикновено е достъпна за 8.49 лв., но заради Черния петък може да бъде ваша за 2.59лв. В момента приложението има оценка от 4.8 в Google Play, което само по себе си е гаранция за качеството, което предлага.

 

5. Мini Metro

Mini Metro е друго предложение, с което да убивате време, когато пътувате или си почивате. Интересният симулатор струва временно 1.59 лв., а след това е достъпен на стандартната цена от 9.79 лв.

 

Ето и пълния списък с останалите игри в Google Play. Успоредно с това се очаква Google да предложат допълнителни промоции и намалени цени за покупка на съдържание в много други игри. По всичко личи, че следващите дни ще ни предложат много интересни възможности да изтеглим нов софтуер на смартфон с Android. Oстава само да се въоръжим с търпение, за да разберем какви други изненади ни очакват от Google.

 

Вижте кои са най-добрите приложения в Google Play през 2017г.