Google Meet е онлайн платформа, която предлага разнообразни функции за провеждане на видео разговори и онлайн обучение от големи групи хора. Приложението за видеоконференция е един от най-използваните продукти на компанията от началото на пандемията досега. Именно заради това Gооgle представиха серия от ъпдейти, с които да превърнат Google Meet в предпочитан избор за повече потребители.

В опит да привлече по-голяма аудитория компанията вече потвърди, че неограничените безплатни обаждания в Meet ще са достъпни за всички до 31 март 2021г. Това със сигурност е добра новина за милиони хора, които не са склонни да плащат допълнителни такси, за да използват Google Meet. Въпросният срок изтече, тъй като от днес започва новото тримесечие, но функцията продължава да е налична за потребителите.

От компанията са решили да изненадат своите клиенти като удължат периода за провеждане на неограничени обаждания в приложението за видеоконференция до края на юни. Това се случва за трети път, след като първоначалния срок бе до септември 2020г.

 

 

По този начин Google се надяват да предоставят оптимални възможности на потребителите да общуват с любими хора, познати и колеги по време на социалната изолация. Голямо предимство на приложението е, че предлага интеграция с другите водещи приложени на компанията.

Така например може да се присъединявате към разговори от събития в календара или от интерфейса на Gmail. Можете да се включвате, както от компютъра, така и от смартфоните, когато сте в движение. Създателите на виртуалните стаи разполагат с много допълнителни функции да управляват участниците в разговора.

Приложението е подходящо за всяка ситуация, която изисква видео комуникация и привлича внимание с изчистения си интерфейс. Google запазват правото си да удължат още веднъж срока за безплатни неограничени разговори в Google Meet дори и след края на юни.

 

Oще от Digital: Google Meet представи нови функции за онлайн срещи