Google Maps е най-доброто приложение за навигация зa Android, което постоянно е обект на софтуерни ъпдейти. По този начин компанията допълнително оптимизира работата на заглавието и отстранява настоящи бъгове. Услугата Street View отдавна е достъпнa за смартфоните, но не е толкова добре интегрирана към мобилните приложения, както за десктоп компютрите. Много скоро ситуацията ще се промени.

 

 

Компанията е добавила икона за бърз достъп до Street View функционалността директно от менюто на Google Maps. Така потребителите ще могат още по-бързо и лесно да я използват на своите устройства с Android. Функцията е доста интуитивна и ще ви позволи да виждате сградите и улиците по същия начин, както са ги заснели автомобилите на Google. Трябва само да кликнете върху Street View иконата в Google Maps.

 

 

Въвеждането на желаната от вас дестинация ще ви покаже Street View изображенията без да се налага да напускате приложението. Новата функционалност е налична за някои потребителите и в кратки срокове ще може да е използва от всички смартфони с платформата, съобщава AndroidPolice. Всяко едно подобрение от този тип е добре дошло за собствениците на устройства с Android, тъй като улеснява работата им с Google Maps.

 

Oще от Digital: Google Maps вече показва къде има камери за превишена скорост в България